New Profesional Consult 930 x 122

copilor

TATĂL COPILOTULUI: „DACĂ AȘ FI UN INFRACTOR, M-AR FI GĂSIT DUPĂ SEMNALUL TELEFONULUI MOBIL!”

În această dimineață managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca a susținut o nouă conferință de presă în care a vorbit despre starea răniților din accidentul aviatic din Munții Apuseni.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Potrivit acestuia, în continuare copilotul Răzvan Petrescu se află în cea mai gravă stare dintre toți răniții. Managerul a precizat, însă, că atât starea lui, cât și a celorlalți pacienți este stabilă și, cel puțin deocamdată, nu sunt necesare alte intervenții chirurgicale.

În cursul zilei de ieri părinții și sora lui Răzvan Petrescu l-au vizitat pe acesta la spital. Tatăl copilotului, Dan Petrescu, a făcut o declarație pentru publicația locală citynews.ro: „Are cele mai grave răni dintre cei vii şi este cel mai bine dintre cei morţi! Are multiple fracturi, dar nimic intern nu a fost afectat, coloana e întreagă şi nu are nimic la cap. Vreau să le mulţumesc moţilor care s-au mobilizat. Jos pălăria! Dar sunt foarte supărat pe serviciile specializate care trebuiau să facă treaba asta. Dacă aş fi un infractor, m-ar fi găsit după semnalul telefonului mobil chiar dacă aparatul ar fi oprit! Nici nu mai ştiu ce să vă spun!”.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu bărbatul înjunghiat azi-noapte, lângă Poliție

Amintim că Răzvan Petrescu, în vârstă de 23 de ani, a terminat Colegiul Economic “Maria Teiuleanu” din Piteşti, a făcut cursuri de zbor la aerodromul de la Geamăna și e instructor la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă. În avionul prăbușit se mai afla un piteștean: medicul Valentin Calu. Absolvent al actualului Colegiu Național „Zinca Golescu”, Calu, care are 42 de ani, este specialist în chirurgie generală şi toracică, doctor în ştiinţe medicale, director adjunct şi purtător de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală. (Foto Dan Petrescu: citynews.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90