930X122 MAIA

furt calificat

TENTATIVĂ DE FURT ÎN TOIUL NOPȚII

Poliţiştii Secţiei 1 din Pitești au continuat ancheta într-un dosar penal de tentativă de furt calificat şi au reţinut un tânăr de 18 ani din orașul Ştefăneşti.

Citiți și: Ziua în care nimeni nu a scăpat! Este uluitor ce s-a întâmplat

În noaptea de 29 spre 30 septembrie 2019, tânărul, împreună cu un minor de 17 ani din orașul Costeşti, ar fi încercat să intre prin efracție într-o societate comercială (magazin de produse alimentare) de pe strada Mihai Eminescu din Piteşti, ca să fure diverse bunuri. Nu au mai apucat să fure, dând bir cu fugiții speriați după ce în apropiere au sesizat prezența unui echipaj de poliție.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare împotriva lui a unei măsuri preventive.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

„Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3