EcoMoto 930×122

icn mioveni

TESTE DE RADIOACTIVITATE LA ICN MIOVENI

Teste de radioactivitate la ICN Mioveni. Conducerea Institutului de Cercetări Nucleare Mioveni a decis să achiziţioneze servicii de evaluare a contaminării radioactive a Văii Vieroşi din incinta platformei ICN.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Evacuarea apelor pluviale şi a apei de răcire considerată necontaminată din punct de vedere radioactiv de pe platforma ICN-FCN se face în lacul Vieroşi 1 din incintă, format prin bararea Văii Vieroşi. În acelaşi lac sunt captate şi apele care provin de la compresoarele de aer industrial.

Evaluarea care va fi realizată vizează şi apele subterane, prin cele nouă foraje pizometrice de observaţie amenajate pe platforma ICN-FCN din Mioveni.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Ofertele firmelor de specialitate care pot face astfel de evaluări vor fi înregistrate până cel mai târziu pe 9 septembrie 2019.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90