Donaris 930 x 122

politia

TINERI ȘOFERI AU DAT RADARUL PESTE CAP PE DN 73

În ultimele 48 de ore, polițiștii rutieri din Câmpulung au acționat cu aparatul radar pe DN 73, în Schitu Golești, sancționând sever șoferii care circulau cu viteză.

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

Doi tineri șoferi chiar din Schitu Golești, în vârstă de 18 și, respectiv, 22 de ani, au căzut în „plasa” polițiștilor. Șoferul de 18 ani a fost prins conducând cu 143 de km pe oră o autoutilitară. Tot o autoutilitară conducea și șoferul de 22 de ani. Viteza înregistrată de radar în cazul acestuia: 125 de km pe oră.

Fiecare dintre cei doi a primit o amendă de 1.305 lei. De asemenea, ambii au rămas fără permis auto pentru o perioadă de 90 de zile.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Aceleași samcțiuni le-a primit și un bucureștean, de 30 de ani, care conducea cu 112 km pe oră un autoturism. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3