930×122 CAPRA 5

adp

TRAFIC AUTO ÎNCHIS ÎN PITEȘTI

Trafic auto închis în Pitești. Mâine, 9 mai 2017, vor începe lucrările la carosabilul străzii Exercițiu din Pitești. Traficul rutier în zonă va fi închis.

Citiți și: Piteștiul, sub asediu! Șoferii, la limita răbdării! „Ne luăm elicopter!”

Anunțul l-a făcut cu puțin timp în urmă Administrația Domeniului Public (ADP) Pitești.

„Pentru desfășurarea lucrărilor în condiții corespunzătoare, se va închide traficul auto pe tronsonul dintre sensul giratoriu supermarket Kaufland și sensul giratoriu de la intersecția străzii Exercițiu cu strada Războieni.”, anunță ADP, care nu precizează, însă, intervalul de timp în care circulația va fi oprită pe tronsonul respectiv.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

ADP: „Solicităm înțelegere de la participanții la trafic și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.” Iar participanții la trafic vor să știe exact, nemțește, intervalul de timp în care vor fi nevoiți să suporte disconfortul. Sau la ADP Pitești nu se lucrează cu termene care trebuie respectate? Merge și așa, în dorul lelii? (Foto: strada Exercițiu) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90