New Profesional Consult 930 x 122

auto

TRAFIC SUFOCANT – COLOANĂ DE MAȘINI

Circulația pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti și A2 Bucureşti-Constanţa se va intensifica în a doua parte a acestei zile, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române. Traficul va fi aglomerat și este posibil să se formeze coloane de mașini. În aceste condiții, conducătorilor auto li se recomandă să respecte următoarele reguli:

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

-să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă

-să respecte limitele legale de viteză

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

-să folosească luminile de întâlnire

-să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie

-să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc

-să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii

-să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate

-în cazul în care observă la plecare că numărul de autovehicule aflate în trafic este foarte mare, să aştepte până ce intensitatea circulaţiei mai scade.

Centrul Infotrafic al Poliției Române mai informează că în situația în care pe DN1 Brașov-Ploiești vor apărea în a doua parte a zilei probleme de fluență, șoferii care se întorc de la munte către Bucureşti vor putea folosi ruta alternativă DN1A Săcele-Cheia-Vălenii de Munte-Ploieşti.

De asemenea, șoferii care pleacă din zona Bran-Moieciu vor putea folosi rutele DN73 Braşov-Bran-Piteşti, A1 Piteşti-Bucureşti sau DN73 Braşov-Bran-Valea Mare Pravăţ (județul Argeș), DN72A Valea Mare Pravăţ (județul Argeș)-Târgovişte, DN71 Târgovişte-Bâldana, DN7 Bâldana-Bucureşti, cu precizarea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localități.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90