NOR CURIER 930X122

blocaj

TRAFICUL RUTIER PE VALEA OLTULUI LA KM 200 RĂMÂNE ÎNCHIS

Circulația rutieră pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea-Sibiu este din nou blocată pe ambele sensuri de mers între localitățile vâlcene Călimăneşti şi Brezoi, pe Valea Oltului, la kilometrul 199+200 de metri, din cauza căderilor de bolovani de pe versant.

Citiți și: Șoferi, atenție mare! Se întâmplă azi în trafic, pe mai multe drumuri

Traficul fusese redeschis aseară, în jurul orei 18:30, pe un fir, alternativ în ambele sensuri. Pentru că exista în continuare pericol de cădere de bolovani, autoritățile au decis ca aproape de ora 22 să închidă iar traficul rutier în zonă.

„Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile instituite de IGPR-Serviciul Rutier şi să folosească următoarele variante ocolitoare: DN 1 (Veştem – Făgăraş – Braşov) sau DN 1 – DN 7 – DN 66 (Simeria – Haţeg – Petroşani – Târgu. Jiu). CNADNR estimează că drumul naţional DN 7 va fi deschis în dimineaţa zilei de 2 decembrie 2015.”, anunță Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România.

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții majore pe cel mai circulat drum

Șoferii de autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3, 5 tone care doresc să se deplaseze dinspre Râmnicu Vâlcea către Sibiu pot utiliza ruta Călimănești – DJ703G – Jiblea Nouă – Sălătrucel – Berislăvești – DJ703N – Brădișor – Perișani – Racovița – Cornetu, cu revenire pe DN7.

Amintim că în urma căderilor de roci de ieri a-au înregistrat pagube materiale, un autoturism fiind ușor avariat. Din fericire, nu au existat victime. Conform turnulsfatului.ro, a fost vorba de peste două tone de bolovani sfărâmați, iar coloana de autovehicule s-a întins pe nu mai puțin de 10 kilometri. (Foto: Facebook Claudiu Hood şi Info Trafic Piteşti)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90