NOR CURIER 930X122

accident mortal

Tragedie în a doua zi de Paște! Fetiță de 10 ani, spulberată de o mașină

Accident tragic în a doua zi de Paște. O fetiță de 10 ani a fost lovită mortal de o mașină.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

Evenimentul rutier a avut loc în localitatea Dragoești, din județul Vâlcea.

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje medicale. Salvatorii au găsit-o pe copilă în stop cardio respirator și i-au aplicat aplicat manevrele de resuscitare.

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

Din păcate, eforturile medicilor au fost în zadar, iar tot de au mai putut face a fost să declare decesul, notează Antena 3 CNN.

La volanul mașinii se afla un tânăr de 21 de ani.

„Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că un bărbat de 21 ani, din localitatea Olanu, judeţul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 678, în localitatea Drăgoeşti, ar fi acroşat o minoră de 10 ani, din localitate, care se deplasa pe partea carosabila. (…) Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au declarat reprezentanţii IPJ Vâlcea, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv: Aktual24.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90