930×122 CAPRA 5

accident

TRAGEDIE ÎN ARGEȘ – ACCIDENT MORTAL

Un grav accident de circulație a avut loc aseară, în jurul orei 21:30, în comuna argeșeană Slobozia, pe strada Mihai Eminescu.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Șoferul unui autoturism Ford Focus se îndrepta împreună cu alți doi pasageri dinspre centrul comunei Slobozia către satul Fierbinți. La un moment dat, din cauza vitezei excesive (potrivit Poliției), șoferul a pierdut controlul asupra volanului. Mașina a ieșit de pe partea carosabilă și s-a izbit în plin de un stâlp din beton, după care s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a drumului.

Pasagerul de pe scaunul din dreapta față, în vârstă de 41 de ani, a intrat în stop cardiac. Medicii nu l-au mai putut salva, acesta pierzându-și viața. Un alt pasager, de 30 de ani, aflat pe bancheta din spate, a suferit o fractură la un picior. În vârstă de 35 de ani, șoferul a fost accidentat grav. Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, acesta prezenta contuzie toracică, durere la șold în partea dreaptă și suspiciune de fracturi costale. Toți cei trei sunt din comuna Slobozia.

Citiți și: Argeș. Accident grav, om lovit de un bolid Mercedes!

La fața locului au intervenit un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat și un altul cu autospecială de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Bradu. Nu a fost, însă, nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90