NOR CURIER 930X122

adrian vizireanu

TRAGEDIE ÎN ARMATĂ! DOI MILITARI ROMÂNI AU MURIT

Doi militari români şi-au pierdut viaţa şi un al treilea a fost rănit în urma unui incident care a avut loc astăzi, în jurul orei 10:45, în apropiere de localitatea Kandahar, pe timpul executării unei misiuni de instruire a poliţiştilor afgani.

Citiți și: Taxe și impozite mai mari de anul viitor. Cine este afectat

„Celor trei militari de la forţele pentru operaţii speciale care au fost răniți li s-a acordat primul ajutor la faţa locului şi au fost transportați imediat la spitalul militar cel mai apropiat. Din nefericire, plutonierul Dumitrescu Iulian şi sergentul Vizireanu Adrian nu au supravieţuit, iar starea militarului rănit este stabilă și urmează să fie transferat la un spital din Germania.”, anunță Ministerul Apărării Naționale. Familiile victimelor au fost anunțate, iar incidentul este anchetat de o comisie militară, potrivit sursei citate.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale „transmite, în numele întregului personal, sincere condoleanţe familiilor militarilor decedaţi şi urmăreşte cu atenţie evoluţia situaţiei medicale a celui rănit”. „Am aflat cu profundă tristeţe despre moartea militarilor care au căzut la datorie astăzi, în timpul executării unei misiuni în Afganistan. Atât personal, cât şi în numele tuturor militarilor români, transmit condoleanţe familiilor, prietenilor şi camarazilor lor de arme. Dumnezeu să-i odihnească pe acești bravi ostași și buni români!”, transmite ministrul Mihnea Motoc.

Citiți și: Schimbări majore în Armată!

Precizăm că cei trei militari nu sunt din județul Argeș. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3