930×122 CAPRA 5

agabaritic

TRANSPORT AGABARITIC ÎN PITEȘTI

Astăzi, din municipiul Bistriţa, pe DN 17, către Dej, cu destinaţia Constanţa, va porni un convoi agabaritic. Acest convoi va trece și prin Pitești, potrivit Centrului Infotrafic din Poliția Română.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Conform sursei citate, transportul se va desfăşura timp de câteva zile, etapizat, pe ruta Turda – Alba Iulia – Sibiu – Râmnicu Vâlcea – Piteşti – Bucureşti – Constanţa (DN 1C, DN 1, A 1, DN 1, A 1, DN 7, A 1, DN Centura Bucureşti, A 2 şi A 4). Poliția Rutieră Argeș va anunța probabil când va ajunge transportul agabaritic în Pitești.

Întrucât piesele transportate au o lăţime de 5, 9 metri și o înălțime de 4, 5 metri, în unele zone circulația se va desfăşura îngreunat, avertizează Centrul Infotrafic. Pentru a se fluidiza circulația, convoiul agabaritic va fi oprit periodic, în zone în care acest lucru este posibil.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Conducătorilor auto li se recomandă să respecte indicaţiile echipajelor care vor însoți transportul. (Foto Arhivă: jurnaluldeilfov.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3