NOR CURIER 930X122

agabaritic

TRANSPORT AGABARITIC ÎN PITEŞTI. TRAFIC OPRIT

Transport agabaritic în Piteşti. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează că în perioada 29 martie – 1 aprilie 2017 se va efectua un transport agabaritic. A fost eliberată autorizație specială de transport pe ruta Brazi (judeţul Prahova) – DN 1A – Ploieşti – DN 1 – DN 72 – Târgovişte – DN 71 – DN 7 – Titu – Găeşti – Piteşti – Bascov – DN 67 – DN 64 – Drăgăşani – DN 67B – DN 67C – DN 65F – DN 65 – limita municipiului Craiova.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

„Convoiul va fi însoțit de două vehicule autorizate și de un echipaj al Poliției Rutiere. Transportul se va desfășura etapizat, pe o lungime de 1 km, cu întreruperea temporară și locală a circulației rutiere.

Având în vedere faptul că acest transport va ocupa întreaga parte carosabilă, rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile reprezentanților Poliției Rutiere, astfel încât să nu se producă blocaje în trafic și, în măsura în care este posibil, să evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul.”, transmite CNAIR.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Detalii referitoare la desfășurarea transportului (perioade și sectoare restricționate) se pot obține de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutier, la numerele de telefon 021/9360, 021/264.33.33 şi 021/264.33.34. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90