930 x122 grota rece

Arges

TRECEM LA TRICOU! MAXIMĂ DE 28 DE GRADE!

Săptămâna a început excelent din punct de vedere meteorologic. La această oră în județul Argeș vremea este frumoasă, cu cer senin și 15, 5 grade Celsius în Pitești, cu 15, 3 grade în Câmpulung Muscel și cu 16, 3 grade în Curtea de Argeș.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Administrația Națională de Meteorologie anunță pentru astăzi și mai ales pentru mâine o vreme cu temperaturi aproape ca de vară. Astăzi temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 26 de grade Celsius. Și mai cald va fi mâine, atunci când maxima zilei va ajunge la 28 de grade. Minimele nopții de luni spre marți vor fi cuprinse între 7 și 17 grade Celsius.

De plouat va mai ploua, sub formă de averse, însoțite de descărcări electrice, după-amiaza și seara, dar numai local în zona de munte și doar izolat în restul teritoriului.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90