Donaris 930 x 122

bmw

Tupeu mare! Șofer de BMW a dat flash-uri celui din fața sa până a rămas fără permis!

Argeș: Tupeu mare! Șofer de BMW a dat flash-uri celui din fața sa până a rămas fără permis!

Citiți și: Blocaj pe A1: Autostrada paralizată, sute de șoferi captivi în ambuteiaj!

În ziua de 02 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 38 de ani, din Mărăcineni, care conducea un autoturism pe str. Calea Câmpulung din Pitești, având direcția de deplasare dinspre Mărăcineni spre Pitești, iar în timpul deplasării a folosit repetat semnalele luminoase pentru a determina în mod nejustificat conducătorul autoturismului din fața acestuia să elibereze banda de circulație.

Citiți și: Bravo, Ștefan! Omul potrivit la locul potrivit! Intervenția lui a fost salvatoare

Ca urmare a abaterii, ce intră în categoria conduitei agresive în timpul conducerii autovehiculului, conducătorul auto în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, totodată fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Foto: descriptiv

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

5 comentarii

  • don spune:

    pe ce banda se aflau cele 2 masini? Daca se aflau pe banda a 2a si inaintea lor nu era nicio masina, soferul de BMW nu are nicio vina, celalalt trebuie amendat.

  • Echilibratu' spune:

    Hai, mai! Eu circulam in Italia, pasager. Pe banda a 2-a. Sofer italian, 130 km la ora, viteza maxima legala. La un moment dat, flash-uri din spate. Soferul italian nu a schitat nici un gest. La intrebarea mea, ca de ce nu se da la o parte, raspunsul a fost uluitor de destept! De ce sa se dea la o parte, cand avea viteza maxima legala de 130 km/ora? Inseamna ca cel care ii dadea flash-uri vroia sa incalce legea, depasind viteza maxima legala, fiind problema lui pe unde o face. Dupa lege, incetineste si intra pe banda din dreapta, doar in cazul semnalelor celor care au dreptul sa incalce viteza maxima legala (carabinieri, ambulante etc.). Si cu asta basta! Apropo, fraierii cu flash-uri erau romani, am realizat cand ne-au depasit prin dreapta!

    Morala! In nicio situatie nu dai flash-uri, mai putin pentru evitarea unui pericol iminent. Este gest de cel mai prost gust, plus ca un flash iti poate distrage atentia, iar pe timp de noapte te poate si orbi, facand un accident. In rest, se stie! Doar manelistii si aurolacii dau flsh-uri!

  • marian spune:

    alt articol scris din invidie de cei ce nusi permit
    felicitari proprietarului ca sia permis (nu contaza cum a facut banii)

  • Stiu eu spune:

    Habar nu ai ce vorbesti! Esti obligat sa te dai la o parte de pe banda de depasire dupa ce ai efectuat depasirea!!! Eu daca vreau sa conduc cu 200 la ora tu nu ai dreptul sa ma impiedici. Mai informeaza-te, lasa ma cu italia ta!

  • Dj spune:

    Foarte bine ca i-a dat, doar asa i potolesti pe astia.
    @Stiu eu, si daca te impiedic? Care este problema? Vii in curul masinii la 5m si ma iei in flashuri si claxoane, ca am indraznit sa depasesc pe altcineva din banda 1? Daca te simti, inseamna ca asa faci, mergeti regulamentar, folositi viteza doar acolo unde trebuie, iar daca iti clocoteste sangele de viteza, dute pe circuit si rupeti masina. Toate cele bune!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90