930 x122 grota rece

alcool

TUPEU MAXIM. ACEST ARGEȘEAN ESTE PERICOL PUBLIC

Tupeu maxim. Acest argeșean este pericol public.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 24 spre 25 august 2018, conducătorul unui autoturism a fost oprit de polițiști în trafic pe o stradă din orașul argeșean Costești.

Nu avea permis de conducere și era băut, potrivit Biroului de Presă al Poliției Județene, care ne furnizează informația. Alcoolemia: 0,60 mg/litru alcool pur în aerul expirat. I s-a făcut dosar penal.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

În urma verificărilor, polițiștii din Costești au constatat că este același individ căruia cu doar câteva zile înainte, pe 20 august, dar și pe 26 iunie 2018, îi întocmiseră dosare penale pentru conducere fără drept și refuz de recoltare de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, precizează sursa citată.

De această dată, bărbatul, de 43 de ani, din Costești, a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Procurorii au considerat că nu se impune arestarea lui pentru 30 de zile, dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile (pus în libertate, dar cu anumite restricții). (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3