NOR CURIER 930X122

auto

TUPEU MAXIM ÎN TRAFIC. A AJUNS ÎN BECIUL POLIȚIEI

Tupeu maxim în trafic. A ajuns în „beciul” Poliției. Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Argeș a primit aseară un nou „oaspete”.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, din orașul Mioveni, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce polițiștii din Ștefănești i-au făcut dosar penal cu mai multe capete de acuzare.

Polițiștii au fost sesizați aseară că, aflat la volanul unui autoturism, individul ar fi tamponat în trafic o altă mașină, după care ar fi părăsit locul incidentului. Incidentul, soldat fără victime, a avut loc în orașul Ștefănești.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Nu la mult timp după sesizarea primită, polițiștii din Ștefănești l-au identificat și găsit pe autor. Potrivit Biroului de Presă al Poliției argeșene, în urma controlului oamenii legii au stabilit că bărbatul nu avea permis auto și era băut (1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Mai mult, conform sursei citate, plăcuțele cu numerele de înmatriculare montate pe autoturism nu erau ale acestuia.

Reținut aseară pentru 24 de ore, bărbatul va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare împotriva sa a unei măsuri preventive. Ulterior, dacă instanțele de judecată îl vor găsi vinovat, ar putea fi condamnat la închisoare de la 1 la 5 ani. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90