New Profesional Consult 930 x 122

consiliul concurenței

ULTIMA ORĂ: ANCHETĂ PE PIAȚA GAZELOR

Ultima oră: Anchetă pe piața gazelor. Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care compania Engie România SA preia Wirom Gas SA.

Citiți și: Tranzacție de 1,3 miliarde de € pe piața de retail

„Engie România are ca principal obiect de activitate furnizarea gazelor naturale în România, atât pentru clienți persoane fizice, cât și pentru clienți persoane juridice. Engie România SA face parte din Grupul internațional Engie S.A., care mai deține în România: Distrigaz Sud Rețele SRL, Engie Servicii SRL (fosta Distrigaz Confort SRL), Alizeu Eolian SA., Brăila Winds SRL și Engie Building Solutions SRL.

Wirom Gas SA este prezentă atât pe piețele distribuției şi furnizării gazelor naturale, cât și pe piaţa serviciilor tehnice de verificări, revizii și reparații ale instalațiilor de utilizare a gazelor naturale și serviciilor de mentenanță asociate.

Citiți și: Super-tranzacție OMV Petrom, analizată de Consiliul Concurenței

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei.

Autoritatea de Concurenţă va evalua această concentrare economică, în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, a anunțat cu puțin timp în urmă Consiliul Concurenței.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA