930×122 CAPRA 5

adrian stan

ULTIMA ORĂ: ARGEȘEAN DAT DISPĂRUT, GĂSIT DECEDAT

Ultima oră: argeșean dat dispărut, găsit decedat. Dat dispărut la începutul acestei luni, un argeșean în vârstă de 56 de ani, Adrian Stan, din comuna Brăduleț, a fost găsit decedat pe raza localității sale de domicliu, la circa 1,5 kilometri depărtare de locuința lui.

Citiți și: Ziua în care nimeni nu a scăpat! Este uluitor ce s-a întâmplat

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit ieri, 17 martie 2019, ne-a informat cu puțin timp în urmă Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș. Potrivit sursei citate, pe trupul bărbatului nu erau urme de violență. Cauza decesului va fi stabilită în urma necropsiei, programată pentru astăzi.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Bărbatul plecase voluntar de acasă pe 28 februarie 2019, dispariția sa fiind anunțată public de Poliție pe 3 martie. Vom reveni cu amănunte.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA