New Profesional Consult 930 x 122

isu

ULTIMA ORĂ! DECIZIE OFICIALĂ DUPĂ BALAMUCUL DE LA VIVO! PITEȘTI

Ultima oră! Decizie oficială după balamucul de la Vivo! Pitești. La sediul Instituției Prefectului – Județul Argeș a avut loc o analiză cu reprezentanții marilor centre comerciale din Pitești și din proximitatea Piteștiului. Scopul?

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

„Prezentarea principalelor măsuri care trebuie întreprinse cu ocazia organizării și desfășurării unor evenimente – manifestări publice în perioada următoare, cât și în perioasa sărbătorilor de iarnă și evitarea unor eventuale stări de pericol care pot atenta la viața și siguranța participanților la diversele activități cu public numeros, organizate în spații închise sau în aer liber.”, precizează Instituția Prefectului.

Ședința s-a desfășurat ca urmare a neregulilor grave constatate de ISU Argeș la un spectacol pentru copii care a avut loc recent în incinta centrului comercial Vivo! Pitești (amănunte, AICI).

Citiți și: Sesizare de incendiu la un atelier din Argeș

Au participat șefii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, ai Poliției și ai Jandarmeriei județene.

Reprezentanților centrelor comerciale li s-a cerut să transmită Instituției Prefectului calendarul activităților de genul celor precizate pe care le vor organiza până la sfârșitul acestui an.

De asemenea, li s-a solicitat ca înainte cu cel puțin 5 zile de organizarea unui eveniment să anunțe la ISU, Poliție și Jandarmerie ziua, ora, numărul estimat de participanți și alte elemente specifice organizării evenimentului, pentru desfășurarea acestuia în condiții de maximă siguranță.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3