New Profesional Consult 930 x 122

bazin

ULTIMA ORĂ: GRATIS LA BAZIN

Ultima oră: Gratis la bazin. Pentru noul sezon estival, baza de agrement din zona BEMO din Mioveni își va deschide porțile vineri, 8 iunie 2018.

Citiți și: Mioveni: Program special la Biroul de Taxe şi Impozite

Ca în fiecare an, Primăria Mioveni a decis ca în primul weekend al sezonului estival (în cazul de față, 8-10 iunie, de vineri până duminică inclusiv) intrarea să fie liberă, gratuită.

Baza de agrement a orașului Mioveni va fi deschisă publicului zilnic, între orele 8 și 20.

Citiți și: Pregătiri de Bobotează, la Mioveni

Printre facilitățile și serviciile oferite se numără: bazine pentru adulți și pentru copii, plajă, internet gratuit wi-fi, șezlonguri, terase, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază și ordine publică.

Pentru întreținerea gazonului funcționează un sistem de irigare, iar apa din piscine este curățată cu ajutorul unui aspirator special. Anul trecut terasa a fost extinsă și au fost montate camere pentru supraveghere video.

Ștrandul a trecut printr-o serie de lucrări de întreținere, pentru ca la deschiderea noului sezonul estival locuitorii Mioveniului să beneficieze aici de cele mai bune condiții.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441