930×122 CAPRA 5

bazin

ULTIMA ORĂ: GRATIS LA BAZIN

Ultima oră: Gratis la bazin. Pentru noul sezon estival, baza de agrement din zona BEMO din Mioveni își va deschide porțile vineri, 8 iunie 2018.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Ca în fiecare an, Primăria Mioveni a decis ca în primul weekend al sezonului estival (în cazul de față, 8-10 iunie, de vineri până duminică inclusiv) intrarea să fie liberă, gratuită.

Baza de agrement a orașului Mioveni va fi deschisă publicului zilnic, între orele 8 și 20.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Printre facilitățile și serviciile oferite se numără: bazine pentru adulți și pentru copii, plajă, internet gratuit wi-fi, șezlonguri, terase, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază și ordine publică.

Pentru întreținerea gazonului funcționează un sistem de irigare, iar apa din piscine este curățată cu ajutorul unui aspirator special. Anul trecut terasa a fost extinsă și au fost montate camere pentru supraveghere video.

Ștrandul a trecut printr-o serie de lucrări de întreținere, pentru ca la deschiderea noului sezonul estival locuitorii Mioveniului să beneficieze aici de cele mai bune condiții.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90