Donaris 930 x 122

autostrazi

ULTIMA ORĂ: POLIȚIA AVERTIZEAZĂ

Ultima oră: Poliția avertizează. La această oră, nu mai există niciun drum naţional sau autostradă cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

De asemenea, nu sunt accidente rutiere care să impună restricţii de circulaţie, precizează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În ceea ce priveşte situaţia autostrăzilor, potrivit sursei citate, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti şi A3 Bucureşti – Ploieşti plouă uşor, carosabilul este umed, iar valorile de trafic sunt scăzute.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Având în vedere că pe parcursul zilei sunt anunţate ploi, în special în jumătatea sudică a ţării, care vor diminua vizibilitatea, Poliția îi avertizează pe conducătorii auto să verifice înainte de a pleca la drum că au funcţionale sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire şi să le folosească adecvat.

În plus, sunt avertizați să reducă viteza de deplasare, să mărească distanţa de siguranţă dintre autovehicule, să nu facă manevre şi depăşiri riscante, să utilizeze luminile de întâlnire şi pe timpul zilei şi să circule cu foarte mare atenţie, pentru a putea evita orice obstacol. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3