930 x122 grota rece

cod galben

ULTIMA ORĂ: POLIȚIA RUTIERĂ ATENȚIONEAZĂ

Ultima oră: Poliția Rutieră atenționează. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Având în vedere că astăzi până la ora 23 judeţele din jumătatea de vest a ţării, dar și extremitatea nordică a Argeșului se află sub incidenţa unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată şi cantități de apă însemnate (subiectul pe larg, AICI), conducătorii auto sunt atenționați să manifeste prudență sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare condiţiilor concrete de drum, să mărească distanța între vehicule și să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza afectării suprafeţei carosabile în urma inundaţiilor din această vară:

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

-DN 73D, între localităţile Boteni şi Suslăneşti, în judeţul Argeş (AICI, amănunte);

-DN 11B, în zona localităţii Cătruşa, în judeţul Covasna;

-DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de peste râul Suceava, în judeţul Suceava;

-DN 2L, în localitatea Soveja, în judeţul Vrancea.

De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române le recomandă conducătorilor auto care se deplasează pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti să ruleze cu atenţie sporită şi să manifeste disciplină în trafic, întrucât astăzi, până la ora 18, la kilometrul 11+ 600 metri, la ieşirea din Capitală către Piteşti, circulația este restricţionată pe a doua bandă pentru montarea parapetului median, iar la kilometrul 90, pe acelaşi sens, se fac lucrări de colectare a nisipului din zona mediană.

Pe de altă parte, sursa citată mai informează că circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov-Întorsura Buzăului este oprită pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost afectat de viituri.

Traficul feroviar este oprit şi pe Magistrala 900 Caracal-Craiova, pe raza localităţii Cârcea, ca urmare a terasamentului afectat din cauza deraierii unui tren de marfă la kilometrul feroviar 200+200 de metri.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3