930X122 MAIA

politia

ULTIMA ORĂ! STRĂZI ÎNCHISE ÎN PITEȘTI

În conformitate cu avizele comisiilor tehnice de circulaţie din primăriile celor două municipii, pe 30 noiembrie și 1 decembrie 2017 în Pitești și Curtea de Argeș se vor desfăşura manifestări publice cu restricţionarea traficului rutier în anumite zone.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

-Pe 30 noiembrie, între orele 16 și 21, pe strada Negru Vodă din Curtea de Argeș, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Traian și intrarea pe bulevardul Basarabilor, accesul și staționarea autovehiculelor vor fi interzise.

-Pe 1 decembrie, între orele 9:45 și 10:45, tot pe strada Negru Vodă din Curtea de Argeș, pe același tronson cuprins între intersecția cu strada Traian și intrarea pe bulevardul Basarabilor, accesul și staționarea autovehiculelor vor fi interzise, de asemenea.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

-Pe 1 decembrie, între orele 8 și 10:30, accesul și staționarea autovehiculelor vor fi interzise și pe strada Crinului din Pitești, în zona Monumentului Eroilor.

-Pe 1 decembrie, între orele 10:30 și 12, aceeași măsură va fi valabilă pe strada Unirii din Pitești, pe tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardul Republicii și intersecția cu bulevardul I.C. Brătianu.

„Pentru buna desfăşurare a traficului rutier, le recomandăm conducătorilor auto să se deplaseze cu atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi pe traseul de deplasare.

Pietonii sunt rugaţi să circule doar pe trotuare și să traverseze strada prin locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de şoferi.”, transmite Poliția Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90