Donaris 930 x 122

abaav

ULTIMA ORĂ: STRICT INTERZIS PE PODUL BARAJULUI DIN PRUNDU

Ultima oră: Strict interzis pe podul barajului din Prundu. Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea (ABAAV) anunță închiderea pentru circulația pietonală a podului barajului din cartierul piteștean Prundu.

Citiți și: Noi sancțiuni pentru pietoni, aplicabile în curând

„Având în vedere că lucrările care sunt executate pentru reparația podului ar putea pune în pericol persoanele care se angajează în trecere, a fost luată măsura închiderii totale a circulației, începând din data de 16 august 2018. Aceasta va fi reluată imediat ce lucrările vor permite trecerea în siguranță a pietonilor.”, informează sursa citată.

Podul peste acumularea Pitești din zona Prundu a intrat în reparație în luna mai a acestui an.

Citiți și: VIDEO – În centrul Piteştiului: pietoni luaţi ca din oală de Poliţia Locală

Reparaţiile constau în efectuarea de lucrări la suprastructura podului pe zona hidrocentralei, mai exact în realizarea unei suprastructuri noi alcătuită din grinzi prefabricate solidarizate prin placa de suprabetonare, îndepărtarea bordurilor de delimitare a părţii carosabile și demolarea betonului de ciment de pe carosabil. În locul lor vor fi executate o placă de suprabetonare şi o hidroizolaţie pe întreaga suprafaţă a platformei podului.

La infrastructura podului au loc lucrări de sablare a suprafeţelor. Fisurile şi crăpăturile se remediază prin injectarea de răşini epoxidice, după care suprafeţele vor fi tencuite cu un mortar special, extrem de rezistent la intemperii, precizează Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea (ABAAV).

Amănunte despre această investiție vă invităm să (re)citiți AICI.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441