930×122 CAPRA 5

bebeluș omorât

Uluitor! Tânărul care și-a omorât copilul, iar apoi și-a pus capăt zilelor, a lăsat un mesaj de adio

El este Bogdan, tânărul de 27 de ani, din alba Iulia, care a șocat o țară întreagă. Acesta și-a omorât bebelușul de doar un an, iar apoi și-a pus capăt zilelor. Subiectul pe larg, AICI: Îngrozitor! Un tată și copilul lui de un an, găsiți spânzurați în apartament!

Citiți și: Nenorocire! Un polițist și-a încheiat socotelile cu viața, în timpul serviciului

Înainte de comiterea faptelor, acesta a lăsat un mesaj de adio pe Instagram, însoțit de câteva fotografii.

Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am ştiut că i-ai dat o nouă figură paternă lui Dominik? Cum ai permis ca necunoscutul acesta să fie în aceeaşi casă cu bebeluşul meu? Ce ştii despre el? De ce îţi baţi joc de băiatul meu?

Citiți și: Fiul care și-a omorât tatăl, arestat! Tânărul de 25 de ani era luptător MMA!

Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest străin? V-am întrebat ‘ce planuri de viitor aveţi cu băiatul meu’ şi nu aţi spus nimic. Eu ţin la familia mea, la băiatul meu, dar de ce te laşi manipulată? Cine e tatăl dacă îl întrebi pe Dominik? Eu care îl văd câteva ore în weekend sau bărbatul ăla care îi împinge căruciorul zilnic şi stă în aceeaşi casă cu el?

De ce eu trebuie să îmi văd copilul pe care l-am dorit cu porţia şi necunoscutul ăla se preface că îmi iubeşte copilul doar ca să primească ceva? Am crezut că dau bani pentru copil, nu ca să îl întreţii pe bărbatul ăla.

Încă pot alege”, a scris bărbatul pe Instagram, potrivit antena3.ro.

Sursă foto principal: antena3.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Alex spune:

    Oare cea mai mare greseala a lui Dumnezeu e femeia? Sunt sigur ca asta o s-o inteleaga doar anumiti barbati..🫠

  • Coserea spune:

    Offf..cu atata durere in suflet..nu multi inteleg…mai bine pe ea o omora…saracul copil😢😥😥

  • sorin spune:

    NU mai spune ,Tu te auzi ce spui? DACA NU MAI EXISTA FEMEIA CINE NASTE COPII? Tu, ca barbat? A gresit si ea dar el nu a fost sanatos la cap daca alta rezolvare nu a gasit.Putea spune la tribunal ca nu e mama buna si poate castiga custodia, nu sa ia viata unui inger de copil nevinovat

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3