930×122 CAPRA 5

catalin radulescu

„UN ANALFABET”, „FIU DE FOST MILIȚIAN”! UN DEPUTAT SPUNE ASTA DESPRE DĂNUȚ DINU!

Schimbarea lui Dănuț Dinu din funcția de purtător de cuvânt al Poliției Argeș a provocat un val de indignare. Numeroase comentarii postate pe site-uri și pe Facebook i-au fost favorabile lui Dinu.

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Există, însă, și persoane care îl critică foarte dur pe fostul purtător de cuvânt. Într-o postare pe pagina sa de socializare, deputatul PSD al colegiului Pitești Sud, Cătălin Rădulescu, folosește cuvinte tari la adresa polițistului.

Cităm, păstrând ortografia autorului: „Acest individ care a ajuns comisar șef nu știu cum, un PDL-ist notoriu, fiu de fost milițian colonel comunist care vroia să aresteze revoluționarii, un analfabet ținut purtător de cuvânt nu știu pe ce principii. Am cerut de câteva luni mutarea acestui individ la costesti de unde a venit și unde îi ie locul. Dacă conducerea poliției jud nu aplică măsurile extreme voi cere o anchetă a ministrului de interne asupra activ conducerii pol județene”, scrie deputatul Cătălin Rădulescu.

Citiți și: Argeș. Asemenea inconștient, mai rar! Ce a făcut un individ nici nu poți gândi

Amintim că înlocuirea lui Dănuț Dinu din calitatea de purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș a fost decisă de conducerea instituției în urma unei text pe care acesta l-a postat pe Facebook în perioada Crăciunului. În textul respectiv, Dinu reclama mizeria din cea mai mare piață agroalimentară a Piteștiului, Ceair, dar și aspecte de a căror rezolvare ar trebui să se ocupe Poliția: comercializarea ilegală de țigări de contrabandă. De asemenea, în text era o aluzie la adresa etnicilor rromi apreciată ca ofensatoare. „Am trecut prin Piața Ceair. O mizerie la propriu și la figurat. Nesimțire, nu tu bonuri fiscale, colindători care sâsâie „țigări, țigări” sau „petarde, petarde”, manele și câini vagabonzi, mirosuri și găleți de brânză pe marginea drumului… prețuri de înțepenești… Aduceți-mi aminte, dacă voi ajunge vreodată prim-ministru, să închid toate piețele și toate târgurile din România. Și încă ceva. Cred că în curând va prinde la public discursul rasist. Mă gândesc și eu…”, acesta este textul care l-a costat pe Dănuț Dinu funcția de purtător de cuvânt al Poliției argeșene.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Maintains spune:

    Dupa cum scrie e mai analfabet domnul asta deputat….

  • Remus Cirstea spune:

    E o greseala decizia luata! Realitatea prezentata prietenilor din FB de prietenul nostru Danut Dinu exista si chiar este de datoria tuturor tipurilor de politii finantate din banii publici sa se ocupe de „corectarea” acestor realitati si nu de „corectarea” lui Dinu.

  • Dorel Pitesteanu spune:

    Cine e acest Cătălin Rădulescu?? Tot un Plagiator PSD-ist? Sau mafiot de-al lui Nicolescu si Draghici ? Il doare foarte rau ca nu este decit de PDL, si nu de partid pupincurist PSD………….Adevarul doare, si asta o stim din totdeauna.

  • Adrian spune:

    Dinu analfabet? Daca si asta e analfabet…aveau si ei credibilitate cu acest individ si acum il sanctioneaza ca a deranjat maharii(prefect si primar)probabil…Impuscati-l mai nene….:)))

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3