Donaris 930 x 122

cofetaria laura

UN CRĂCIUN MAI BUN PENTRU FAMILIA CU 13 FRAȚI!

Mâine, 24 decembrie, la ora 12, se va încheia acțiunea caritabilă de colectare de produse pentru familia Ștefănescu din județul Argeș.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

Amintim că centrul de colectare este la sediul cofetăriei Laura (Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, bl. D6, parter – parcare interioară complex Fortuna). Pentru detalii, inclusiv legate de tipul produselor care pot fi donate, vă așteptăm să ne contactați la unul dintre numerele de telefon 0745.147.450 și 0744.593.555. Acțiunea este organizată de ePitești, cofetăria Laura și Durom Star Comp. Cu ocazia Crăciunului, produsele colectate vor ajunge la familia care numără 13 frați.

Pe lângă problemele financiare cu care se confruntă familia, unul dintre frați suferă de sindromul Down. Viața lor a fost prezentată și în cadrul ediției a doua a emisiunii „Românii au talent”, de pe PRO TV. Pentru întreținerea familiei, tatăl și unul dintre copii, Gabriel, cântă pe stradă. (Foto: Gabriel Ștefănescu – PRO TV)

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90