930 x122 grota rece

Arges

UN NOU COD GALBEN

Un nou cod galben de ninsori (cu depunere de strat consistent de zăpadă) și de cantităţi importante de apă a fost anunțat cu puțin timp în urmă de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Codul vizează și jumătatea de nord a județului Argeș (vezi harta ANM!) și este valabil de mâine, 26 noiembrie, de la ora 6, până vineri, 27 noiembrie, la ora 9.

În intervalul menţionat, anunță ANM, precipitaţiile vor cuprinde treptat majoritatea regiunilor şi se vor intensifica. Local în Moldova şi Transilvania şi pe arii extinse în zona montană se vor semnala mai ales ninsori şi lapoviţă, iar stratul de zăpadă nou depus va fi unul consistent, cu precădere în Carpaţii Meridionali şi Orientali.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

În regiunile sudice şi sud-estice vor predomina ploile, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 35 l/mp. Totodată, în aceste regiuni, dar şi la munte vântul va avea intensificări temporare, pe arii restrânse depăşind la rafală 50-55 km/h.

Ninsori, slabe cantitativ, se vor mai semnala şi în după-amiaza zilei de astăzi, 25 noiembrie, şi în prima parte a nopţii de miercuri spre joi, 25 spre 26 noiembrie, în nord-est, centru, precum şi în zonele de deal şi de munte. Precipitaţiile vor continua şi în zilele care urmează şi vor exista intervale în care ele vor fi abundente.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90