930 x122 grota rece

Arges

UN NOU COD GALBEN! AFLĂ CÂND SCAPĂ ARGEȘUL DE PLOI ȘI NINSORI!

Administrația Națională de Meteorologie a transmis o nouă informare de cod galben de precipitaţii importante cantitativ, ninsori și intensificări ale vântului. Codul este valabil și pentru întreg județul Argeș, astăzi, până la ora 20 (vezi harta 1 de la ANM).

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Potrivit ANM, în următoarele ore vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare în Oltenia, în cea mai mare parte a Transilvaniei și în centrul şi sudul Moldovei, mixte în Muntenia şi predominant sub formă de ploaie în Dobrogea. La munte va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă. Cantităţile de apă vor depăşi local 15-20 l/mp şi izolat 30 l/mp.

Vântul va avea intensificări cu viteze care vor depăşi local 50-60 km/h, îndeosebi în sud şi sud-est, iar la munte vor fi rafale de peste 70 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Diseară, la ora 20, însă, Argeșul va scăpa complet de codul galben (vezi harta 2 de la ANM). (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3