Donaris 930 x 122

cod galben

UN NOU COD GALBEN. CE ANUNȚĂ METEOROLOGII

Un nou cod galben de intensificări susţinute ale vântului şi ninsori la munte a fost emis în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Fenomene extreme! Vântul face ravagii în țară

Codul este valabil în perioada 31 octombrie, ora 11 – 1 noiembrie, ora 10, și vizează, ca și precedentul, și jumătatea de nord a județului Argeș.

Potrivit ANM, în intervalul menţionat, la munte vor fi intervale de timp în care va ninge, pe arii mai extinse în Carpaţii Orientali şi în Carpaţii Meridionali, acolo unde şi vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de peste 60-70 km/h, viscolind şi spulberând ninsoarea. În noaptea de luni spre marţi (31 octombrie/1 noiembrie) precipitaţii predominant sub formă de ninsoare se vor semnala şi în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90