Donaris 930 x 122

eurekakids

UN NOU MAGAZIN SE VA DESCHIDE ÎN PITEȘTI

Un nou magazin se va deschide în Pitești. Spaniolii de la Eurekakids intenționează să deschidă în Pitești un magazin de jucării.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Piteștiul se află pe lista orașelor din România în care lanțul de magazine de jucării educaționale Eurekakids va investi, în premieră în țara noastră, în regim de franciză.

Rămâne de văzut când și unde va fi deschis noul magazin de jucării. Eurekakids anunță că, în politica sa de intrare și dezvoltare pe piața din România, mall-urile sunt vizate ca locație.

Citiți și: Talent la superlativ! Jucării inedite ,,aduse la viață” de o piteșteancă

Împreună cu Piteștiul sunt avute în vedere localitățile București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Baia Mare, Satu Mare, Buzău, Botoșani, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Piatra Neamț, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Tulcea, Slatina, Călărași, Alba Iulia, Giurgiu, Deva, Zalău, Sfântu Gheorghe, Vaslui, Slobozia, Alexandria și Miercurea Ciuc.

Deschis în anul 2002, cu prima franciză în 2004, Eurekakids numără 184 de magazine de jucării educaționale în 12 țări: Spania, Italia, Franța, Belgia, Andorra, Columbia, Panama, Luxemburg, Oman, Emiratele Arabe Unite, Qatar și Croația.

Eurekakids este lanțul de magazine de jucării educaționale nr. 1 în lume, care vinde o gamă variată de jucării și jocuri pentru copii și familii.

Lanțul de magazine vinde peste 7.000 de articole (jucării și jocuri destinate trezirii inteligenței copiilor de toate vârstele). Ele stimulează simțurile și jocul în familie, ajutându-i pe copii să construiască, să creeze și să învețe.

După cum se știe, în Pitești retailerul grec de jucării Jumbo a deschis un magazin în fosta zonă industrială Rolast.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3