New Profesional Consult 930 x 122

bogdan olar

UN NOU ȘEF ÎN ARGEȘ. NUMIREA, AZI

Un nou șef în Argeș. Începând de astăzi, 12 iulie 2017, în urma promovării concursului organizat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, maiorul Bogdan Olar este numit inspector-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae” al județului Argeș.

Citiți și: În zonele aglomerate din Piteşti şi judeţ vor fi şi poliţişti în civil

Născut în anul 1979 în Curtea de Argeș, Bogdan Olar este absolvent al Liceului militar „Constantin Brâncoveanu” din Ploiești – promoția 1997 și al Facultății de Pompieri a Academiei de Poliție – anul 2002. Ulterior, în anul 2011, ofițerul a absolvit un program de masterat în domeniul managementului situațiilor de urgență.

Cu o carieră militară de aproape 15 ani în arma pompieri, noul comandant al salvatorilor argeșeni a ocupat diverse funcții de conducere la subunitățile operative și în echipa managerială a Inspectoratului.

Citiți și: Video – Pitești: O fată a pus pompierii ”pe jar”

Potrivit ISU Argeș, are o vastă experiență profesională, remarcându-se atât pe timpul conducerii intervențiilor de mare amploare, cât și în acțiunile de planificare a operațiunilor și misiunilor din competența unității.

Inspectorul-șef al ISU Argeș este absolvent al cursului de expert al Mecanismului European de Protecție Civilă și membru al echipei naționale de căutare-salvare urbană RO – USAR, certificată INSARAG pentru participarea la misiuni internaționale, sub egida ONU, în cazul producerii unor dezastre majore.

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3