Donaris 930 x 122

Arges

PROGNOZA_METEO

UNDE-S VERILE DE ALTĂDATĂ? VREME CAPRICIOASĂ ȘI ÎN WEEKEND!

Argeșenii vor avea parte și în acest weekend de o vreme capricioasă.

Citiți și: Ți se pare că factura la gaze e umflată? Iată ce trebuie să faci!

Meteorologii anunță că astăzi vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări și sunt posibile averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă a zilei se va situa în jurul valorii de 28 de grade Celsius. Averse și descărcări electrice sunt prognozate și pentru zona montană a județului. Minimele nopții se vor situa între 17 și 19 grade.

Și mâine, duminică, vremea în Argeș va fi ușor instabilă. În special după-amiaza și seara se vor semnala local averse și descărcări electrice. Maxima zilei va urca până în jurul a 30 de grade Celsius. Și la munte vremea își va păstra caracterul instabil, cu posibile averse.

Citiți și: Program medical, în premieră în Argeș

La ora 10 în zona de munte a Argeșului, la 2.000 de metri altitudine, se semnalau averse și erau sub 9 grade Celsius. În Pitești termometrele indicau 20 de grade, iar în Curtea de Argeș și Câmpulung Muscel, 19 grade.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441