EcoMoto 930×122

Arges

PROGNOZA_METEO

UNDE-S VERILE DE ALTĂDATĂ? VREME CAPRICIOASĂ ȘI ÎN WEEKEND!

Argeșenii vor avea parte și în acest weekend de o vreme capricioasă.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Meteorologii anunță că astăzi vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări și sunt posibile averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă a zilei se va situa în jurul valorii de 28 de grade Celsius. Averse și descărcări electrice sunt prognozate și pentru zona montană a județului. Minimele nopții se vor situa între 17 și 19 grade.

Și mâine, duminică, vremea în Argeș va fi ușor instabilă. În special după-amiaza și seara se vor semnala local averse și descărcări electrice. Maxima zilei va urca până în jurul a 30 de grade Celsius. Și la munte vremea își va păstra caracterul instabil, cu posibile averse.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

La ora 10 în zona de munte a Argeșului, la 2.000 de metri altitudine, se semnalau averse și erau sub 9 grade Celsius. În Pitești termometrele indicau 20 de grade, iar în Curtea de Argeș și Câmpulung Muscel, 19 grade.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90