EcoMoto 930×122

cursuri

UNIVERSITATEA PITEȘTI ÎȘI REIA ACTIVITATEA

Studenții Universității Pitești revin astăzi în băncile facultăților. Conducerea instituției de învățământ superior a hotărât ca activitatea didactică să fie reluată.

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

Fiecare facultate în parte urmează să decidă când anume vor fi recuperate cele patru zile în care universitatea a fost închisă din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Săptămâna viitoare va începe sesiunea de examene de iarnă, sesiune care se va întinde pe parcursul unei luni.

Amintim că, în schimb, toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Argeș rămân și astăzi închise. Decizia a fost luată ieri de conducerea județului și avizată ulterior de Ministerul Educației Naționale. Chiar dacă viscolul și ninsorile s-au potolit, în Argeș este foarte frig, cu temperaturi care ajung până aproape de minus 15 grade Celsius.

Citiți și: Premieră pentru studenți! Cine beneficiază

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3