Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT. INTERVINE DESCARCERAREA

UPDATE (ORA 16:15): Persoana din autoturism, care are multiple traumatisme, a fost descarcerată de pompieri și transportată la spital de echipajul Smurd de Terapie Intensivă Mobilă. Alte 4 persoane din microbuz sunt asistate medical de către echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. 

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Acum: Accident. Intervine Descarcerarea.

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu doar câteva minute pe DN 7 (E 81) Pitești-Râmnicu Vâlcea, la km 132+700 de metri, pe raza comunei argeșene Drăganu, ne anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Potrivit primelor informații oficiale, în accident au fost implicate un microbuz maxi-taxi și două autoturisme.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

A fost cerută intervenția Descarcerării pentru șoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă de 70 de ani, conștient. O altă victimă, din microbuz, ar fi rănită ușor. Intervin un echipaj de descarcerare și echipaje cu două ambulanțe: una SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și o alta de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers. Polițiștii rutieri veniți la fața locului vor stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90