NOR CURIER 930X122

ceata

(UPDATE) AVERTIZARE METEO ÎN ZECI DE LOCALITĂȚI ARGEȘENE

(UPDATE ORA 9): Codul galben de ceață a fost extins și pentru Curtea de Argeș, Băiculești, Pietroșani, Albeștii de Argeș, Mihăești, Corbeni, Coșești, Stâlpeni, Schitu Golești, Corbi, Stoenești, Mușătești, Bălilești, Mălureni, Poienarii de Muscel, Tigveni, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Șuici, Domnești, Cetățeni, Valea Danului, Vlădești, Vulturești, Ciofrângeni, Valea Iașului, Cepari, Boteni, Brăduleț, Sălătrucu, Mioarele, Hârtiești și Cicănești. 

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Noua avertizare meteo va fi valabilă între orele 10 și 12. 

Avertizare acum în zeci de localități argeșene. La ora 8:10, mai multe localități din județul Argeș au intrat sub avertizare cod galben de tip nowcasting de ceață densă.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) informează că se va semnala ceață care va reduce vizibilitatea local la sub 200 de metri și izolat la sub 50 de metri.

Codul galben are valabilitate până la ora 10 și vizează comunele Pietroșani, Albeștii de Argeș, Mihăești, Corbeni, Schitu Golești, Corbi, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Mușătești, Poienarii de Muscel, Tigveni, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Șuici, Domnești, Cetățeni, Valea Danului, Vlădești, Valea Iașului, Cepari, Boteni, Brăduleț, Sălătrucu, Mioarele, Hârtiești și Cicănești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90