EcoMoto 930×122

comuna ungheni

UPDATE: BANDA DE TÂLHARI VIOLENȚI, ARESTATĂ

UPDATE: Cei trei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. 

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Polițiștii de investigații criminale din orașul Costești (județul Argeș) au continuat ancheta într-un dosar penal de tâlhărie și, cu sprijinul colegilor lor din comuna Buzoești, au reținut trei bărbați, acuzați că ar fi autorii infracțiunii.

În noaptea de 16 spre 17 iulie 2019, cei trei, de 19, 20 și 31 de ani, toți din comuna Izvoru, ar fi spart casa unei femei (de 82 de ani) din comuna Ungheni și, prin amenințare și acte de violențe, i-ar fi furat bătrânei 1.500 de lei.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Toți trei au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare împotriva lor a unei măsuri preventive.

Tâlhăria este pedepsită de lege cu închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90