NOR CURIER 930X122

cartier

UPDATE: BĂRBAT DECEDAT ÎN CARTIERUL TUDOR VLADIMIRESCU

UPDATE: Bărbat decedat în cartierul Tudor Vladimirescu. Potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș, a fost sinucidere. 

Citiți și: Exclusiv! Primele imagini cu pasarela care leagă Argeș Mall de restul orașului

Bărbatul, Cristian Gherghină, ar fi avut în trecut probleme psihice, fiind și internat. Azi dimineață nu a ajuns la locul de muncă. A fost contactat nepotul victimei, care, la rândul său, a anunțat autoritățile.

În urmă cu puține minute, un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost găsit spânzurat într-un apartament de bloc din cartierul piteștean Tudor Vladimirescu.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, apartamentul este situat la etajul trei al blocului 28.

În urma unei sesizări primite, pompierii au deblocat în această dimineață ușa apartamentului, în locuință fiind găsit spânzurat bărbatul de 43 de ani. La fața locului au ajuns și polițiștii. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90