930×122 CAPRA 5

hârsești

UPDATE: BĂTĂUȘI DIN ARGEȘ, ÎN LIBERTATE

UPDATE: Bătăuși din Argeș, în libertate. Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești a hotărât ca cei trei să fie cercetați în stare de libertate, dar sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Polițiștii din Lunca Corbului au continuat ancheta într-un dosar penal de lovire și alte violențe.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în cursul lunii septembrie a acestui an trei bărbați din comuna Hârseşti (de 22, 24 și 47 de ani) ar fi agresat patru persoane din aceeași localitate.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Cei trei au fost reținuti pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de luare împotriva lor a unei măsuri preventive.

Pentru găsirea celor trei polițiștii argeșeni au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90