930 x122 grota rece

casa

UPDATE: CASĂ ÎN FLĂCĂRI

(UPDATE ORA 9:50): „Au ars elemente de mobilier, textile și acoperișul pe aproximativ 60 de mp. Cauza probabilă: jarul sau scântei provenite de la coșul de fum, care era deteriorat”, potrivit ISU. Conform sursei citate, casa este de obicei nelocuită, dar, cu titlu de excepție, proprietarul a stat aici azi noapte. 

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Argeș: Casă în flăcări. Incendiul a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 6, la o casă veche din satul Bârlogu al comunei argeșene Negrași.

Incendiul s-a manifestat cu flăcări mari, pentru stingerea lui intervenind echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă.

Citiți și: Argeș: Incendiu în gospodărie: Două autoturisme și o anexă – în flăcări

Nu au fost victime, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Pompierii vor stabili cauza incendiului. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90