New Profesional Consult 930 x 122

ceata

UPDATE: COD GALBEN ÎN ZECI DE LOCALITĂȚI DIN ARGEȘ

(UPDATE ORA 10): Un nou cod galben a fost emis de meteorologi pentru localitățile Costești, Poiana Lacului, Buzoești, Leordeni, Bârla, Slobozia, Vedea, Bradu, Ungheni, Stolnici, Lunca Corbului, Suseni, Albota, Căteasca, Rătești, Recea, Rociu, Căldăraru, Miroși, Negrași, Hârsești, Mozăceni, Popești, Izvoru, Oarja, Ștefan cel Mare, Săpata, Teiu și Râca. 

Citiți și: Alarmant! Zeci de incendii provocate: Luptă cumplită cu flăcările

Conform ANM, este vorba de un cod de ceață densă și de burniță care depune polei, cod care va fi valabil între orele 11 și 14. 

În această dimineață, între orele 8 și 11, este cod galben de tip nowcasting în mai multe localități argeșene, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Probleme pe mai multe drumuri! Lucrări, restricții și carosabil umed

Potrivit sursei citate, local se semnalează ceață care determină scăderea vizibilității la sub 200 de metri și izolat la sub 50 de metri.

Izolat vor exista și depuneri înghețate (chiciură și, cu o probabilitate mai mică, polei din burniță).

Sub avertizare cod galben se află localitățile Costești, Topoloveni, Buzoești, Leordeni, Bârla, Bogați, Slobozia, Ungheni, Stolnici, Lunca Corbului, Suseni, Căteasca, Rătești, Recea, Rociu, Căldăraru, Miroși, Negrași, Hârsești, Mozăceni, Popești, Izvoru, Oarja, Ștefan cel Mare, Săpata, Teiu și Râca.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90