930 x122 grota rece

cod portocaliu

UPDATE: COD ROȘU ÎN ARGEȘ

(UPDATE ORA 17): Codul roșu de vânt puternic a fost prelungit până la ora 21 pentru zona montană înaltă a Argeșului. Sub incidența aceluiași cod roșu rămân și zonele muntoase înalte ale județelor Dâmbovița, Prahova, Brașov și Sibiu.

Citiți și: Semnal de alarmă din partea meteorologilor: suntem în pragul alertei de Cod Roșu

(UPDATE ORA 15:30): Cod roșu în Argeș. Cu puțin timp în urmă, zona montană înaltă a Argeșului a intrat sub cel mai sever cod de vreme (cod roșu) de vânt puternic. Administrația Națională de Meteorologie anunță că la altitudini de peste 2.000 de metri vântul bate cu putere, cu rafale care depășesc 140…150 km/h. Codul roșu expiră la ora 18. 

Sub incidența aceluiași cod roșu se află și zonele muntoase înalte ale județelor Sibiu, Dâmbovița, Prahova și Brașov. 

Citiți și: Ultima oră! S-a emis COD ROȘU în Argeș!

(UPDATE ORA 12): Codul portocaliu a fost prelungit de meteorologi până la ora 19. În plus, a fost emis un cod galben de vânt, valabil între orele 11:10 și 16, pentru zona de câmpie a județului Argeș. Se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de 55…65 km/h. 

Alertă de vreme severă imediată în Argeș. Zona montană înaltă a județului Argeș se află începând de la ora 6 sub cod portocaliu de tip nowcasting de vânt foarte puternic.

Îndeosebi la peste 2.000 de metri altitudine, vântul bate cu viteze care ating la rafală 120…140 km/h.

Codul portocaliu este valabil până la ora 12, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Și zonele de munte, tot la altitudini mari, ale județelor Vâlcea, Sibiu și Dâmbovița, județe învecinate cu Argeșul, sunt până la ora 12 sub cod portocaliu de vânt foarte puternic.

Amintim că extremitatea nordică, muntoasă, a Argeșului va fi până mâine dimineață sub incidența unui cod de vreme severă (AICI, subiectul pe larg).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90