930 x122 grota rece

cfr

UPDATE: CONTROALE ÎN GARA PITEȘTI

UPDATE: Controale în Gara Pitești. În Argeș, acțiunea a avut loc în 10 stații CFR. Au participat 42 de poliţişti de la Serviciul Poliţie Transporturi Argeş și de la polițiile din Piteşti, Curtea de Argeş, Ştefăneşti, Topoloveni şi Costeşti.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Au fost legitimate peste 100 de persoane. De asemenea, au fost prinși peste 40 de călători frauduloși, care au primit amenzi de la personalul CFR. 

În această dimineață, Poliția Română, prin Direcția Poliției Transporturi, desfășoară o acțiune la nivel național pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Timp de 4 ore, peste 1.400 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică vor face controale în 324 de stații de cale ferată. Printre acestea se numără și Gara Sud Pitești (foto).

Controalele au în vedere depistarea călătorilor frauduloși și a persoanelor fără adăpost, prevenirea furturilor, a cerșetoriei și comerțului ambulant și descurajarea oricăror fapte ilegale.

„În acțiune sunt angrenați și jandarmi, polițiști locali și colegi de la alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne”, potrivit Poliției Române.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90