EcoMoto 930×122

anaf

UPDATE: „CUTREMUR” LA ANAF

UPDATE: Mirela Călugăreanu a înlocuit-o pe Mihaela Triculescu în funcția de președinte ANAF, decizia de numire, semnată de premierul Viorica Dăncilă, fiind publicată astăzi în Monitorul Oficial, anunță digi24.ro

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

În vârstă de 52 de ani, Călugăreanu a mai condus instituția, între iulie 2017 și martie 2018. Anterior, în 2016, a fost director general adjunct colectare la Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, iar între ianuarie şi iulie 2017 a ocupat postul de director executiv colectare la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti. 

„Cutremur” la ANAF. Mihaela Triculescu a fost schimbată de la conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală, scrie Mediafax.

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

Potrivit sursei citate, decizia vine după ce astăzi Darius Vâlcov a demisionat din funcția de consilier pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă.

Amănunte despre demitere și despre persoana care ar urma să îi ia locul Mihaelei Triculescu la șefia ANAF-ului, AICI.

Mihaela Triculescu fusese numită președinte ANAF în primele zile ale lunii ianuarie a acestui an, după demiterea de la conducerea instituției a lui Ionuț Mișa (AICI, subiectul pe larg).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90