930 x122 grota rece

campulung

UPDATE: DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN ARGEȘ

UPDATE: Descoperire macabră în Argeș. În urmă cu câteva minute, Poliția Argeș ne-a informat că femeia dată dispărută a fost găsită, din păcate, decedată.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Conform sursei citatem trupul femeii a fost găsit ”într-o grădină adiacentă drumului, pe traseul de deplasare dinspre Câmpulung către Dâmbovicioara. Nu prezintă urme de violență. Mâine se va efectua necropsia pentru a se stabili cauza decesului.”

Poliția Argeș ne informează că o femeie este dată dispărută, solicitând sprijinul populației în găsirea acesteia (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

„Pe data de 23 august 2018, Rădescu Filoftia, de 83 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul nepoatei sale din municipiul Câmpulung, județul Argeș, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime circa 1,50 m, constituție astenică, ochi căprui, păr lung, rar și parțial grizonat.

Vestimentație la momentul dispariției: fustă, pulover tricotat, batic – toate de culoare neagră, papuci albaștri din plastic, cu floare galbenă.

Accesorii: lănțișor și cruciuliță din metal galben, șnur și cruciuliță din lemn maron.

Semn particular: lipom de grăsime sub ochiul stâng.

Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe la Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la numărul de telefon 0248.512100.”, ne comunică Poliția Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3