Donaris 930 x 122

dispărută

(UPDATE) FATA DATĂ DISPĂRUTĂ A FOST GĂSITĂ

(UPDATE 28 NOIEMBRIE ORA 20:40): „Fata a fost găsită în localitatea Mătăsaru, județul Dâmbovița, la locuința unui tânăr de 23 de ani. Nu a fost victima vreunei infracțiuni”, ne-a informat cu puțin timp în urmă Biroul de presă al Poliției Argeș. 

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

27 NOIEMBRIE 2019: Tânără din Pitești, dată dispărută. „În cursul zilei de 23 noiembrie 2019, Elena Loredana Grosu, de 17 ani, a plecat voluntar de pe raza municipiului Pitești, unde locuiește cu chirie, şi nu a mai revenit.

Semnalmente: 1,58 m înălțime, 43 de kg, ten deschis, față ovală, păr roșcat și lung, ochi căprui.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Vestimentaţie la momentul plecării: geacă de fâș de culoare gri, blugi albaștri și adidași negri.

Cei care pot da detalii despre persoana în cauză sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248/607.009″, ne-a informat cu puțin timp în urmă Biroul de presă al Poliției Argeș.

Precizăm că tânăra învață la Liceul Tehnologic Astra din Pitești, este originară din comuna Petrești (județul Dâmbovița) și locuia cu chirie împreună cu sora ei în cartierul Găvana.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90