930 x122 grota rece

curtea de arges

UPDATE: FEMEIA DATĂ DISPĂRUTĂ A FOST GĂSITĂ

(UPDATE ORA 11:20): Femeia dată dispărută a fost găsită. „Femeia a fost găsită în localitatea Merișani. Nu a fost victima vreunei infracțiuni”, anunță Poliția Argeș.  

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Argeș: Femeie dată dispărută. „În cursul dimineții zilei de 9 decembrie 2019, Maria Mihaela Mînzatu, de 43 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Curtea de Argeș şi nu a mai revenit.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Semnalmente: înălţime 1,70 m, constituţie robustă, tenul măsliniu, părul lung și castaniu, faţa ovală şi ochii albaștri.

Vestimentaţie la momentul plecării: geacă de culoare verde, bluză mov, pantaloni tip trening negri și pantofi vişinii.

Cei care pot da detalii despre persoana în cauză sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la numărul de telefon 0248/721.519″, ne-a informat Biroul de presă al Poliției Județene cu puțin timp în urmă. (Sursă foto: Poliția Argeș) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90