Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: IMPACT VIOLENT! RĂNIȚI ÎN ACCIDENT

UPDATE: Impact violent. Răniți în accident. Trei persoane au fost rănite ușor în urma accidentului: șoferul autoturismului (marca Mercedes) – un bărbat de 60 de ani din Curtea de Argeș, o piteșteancă de 44 de ani – pasageră în autoturism, și șoferul tractorului (un bărbat în vârstă de 44 de ani).

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul autoturismului. În timp ce se deplasa pe direcția de mers Pitești – Curtea de Argeș, autoturismul a lovit tractorul, care circula, regulamentar, pe aceeași direcție. Polițiștii rutieri vor stabili exact circumstanțele. S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cu puține minute în urmă, un accident de circulație a avut loc pe drumul național DN 7C, pe raza comunei Merișani, pe sensul de mers către Curtea de Argeș.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Potrivit primelor informații, un autoturism a intrat în coliziune cu un tractor.

Accidentul s-ar fi soldat cu trei răniți (două persoane din autoturism și o a treia din tractor). Vom reveni cu detalii. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3