EcoMoto 930×122

ceata

UPDATE: LOCALITĂȚI ARGEȘENE SUB AVERTIZARE

UPDATE (ORA 15): Codul galben de ceață densă a fost prelungit pentru intervalul orar 16-20 pentru comunele Buzoești, Bârla, Slobozia, Ungheni, Stolnici, Recea, Căldăraru, Miroși, Negrași, Hârsești, Mozăceni, Popești, Izvoru, Ștefan cel Mare, Teiu și Râca. 

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

Acum, în Argeș: Localități sub avertizare. Administrația Națională de Meteorologie informează că două localități din județul Argeș au intrat la ora 14 sub avertizare cod galben de ceață. Este vorba de comunele Ștefan cel Mare și Slobozia.

Meteorologii anunță că se semnalează ceață care determină reducerea vizibilității local la sub 200 de metri și izolat la sub 50 de metri.

Citiți și: Iarna nu ne dă pace! Argeșul este sub cod galben!

Codul galben pentru cele două comune va expira la ora 16. Este posibil, însă, ca odată cu venirea serii, ceața să se extindă și în alte localități din Argeș. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90