Donaris 930 x 122

minivacanță

UPDATE: NOI ZILE LIBERE

UPDATE: Guvernul a adoptat Hotărârea prin care 16 și 17 august 2018 vor fi zile nelucrătoare. 

Citiți și: La Mamaia, ca-n Dubai. Cât costă o noapte, de 1 Mai, pe litoralul românesc

Ultima oră: Noi zile libere. ”Avem o veste bună pentru angajaţii din sectorul public. Vor avea o mică vacanţă în a doua parte a lunii august.

Pentru că ziua de 15 august, Adormirea Maicii Domnului, este zi liberă, stabilim ca şi 16 şi 17 august să fie zile nelucrătoare, pentru a le oferi astfel românilor câteva zile de odihnă.”, a anunţat cu puțin timp în urmă, la începutul şedinţei de Guvern de astăzi, premierul Viorica Dăncilă.

Citiți și: Nu se face școală! Acești elevi din România nu sunt obligați să participe la cursuri

Amintim că 15 august – Adormirea Maicii Domnului este zi de sărbătoare legală, nelucrătoare, prevăzută ca atare în Codul Muncii. Având în vedere că în acest an 15 august va fi într-o zi de miercuri, cu liberele de pe 16 august (joi) și 17 august (vineri) și weekend-ul care le urmează bugetarii se vor bucura de o mini vacanță de 5 zile.

Zilele libere de pe 16 și 17 august 2018 vor fi recuperate ulterior.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3